سفارش تبلیغ
صبا ویژن

Geraint Thomas bereidt zich voor op overwinning

De Tour de France-kampioen van 2018 Geraint Thomas is opnieuw begonnen. Hoewel hij 36 jaar oud is, is het de droom van de meeste professionele atleten om een goedkope wielerkleding te dragen om meer onderscheidingen te blijven behalen. Na het winnen van twee Olympische gouden medailles is Geraint Thomas overgestapt op voornamelijk wegwielrennen, dus we kunnen veel nieuws over hem zien in de race.

Individueel tijdritspecialist Thomas eindigde als tweede met drie seconden achterstand op de kampioen en pakte daarmee de overwinning op de Colombiaan Sergio Iguita, die de dag begon in de gele trui van de teamleider. "Het is natuurlijk geweldig om hier te winnen. Ik ben hier sinds 2015 niet meer geweest", zei hij ooit als tweede.

De 36-jarige Thomas won vervolgens de Tour de France en Dauphin in 2018, Parijs-Nice in 2016 en de Tour de France in 2021.

Als je ook meer nieuws over fietsen wilt, kun je onze officiële winkel volgen. Alle Ineos Grenadiers fietskleding over fietsen zijn beschikbaar op onze website.